Si ets emprenador, empresari i estás a la comarca de Osona, pots gaudir del taller de Networking de 4 hores subvencionat per la Diputació de Barcelona, que es fará a l´Ajuntament de Tona el proper 9 de novembre a les 9:30, No t´ho perdis, ens veiem allà.

Per mes dades e inscripcions aquí

Sessió de Networking per generar sinèrgies entre professionals i empresaris

L’Ajuntament de Tona i el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana han organitzat una sessió de networking adreçada a empresaris, professionals freelance, emprenedors i autònoms que vulguin incrementar la seva xarxa de contactes d’una manera eficaç, dinàmica, divertida i eficient.
imatge_Sessió Networking 091117_Tona

La sessió estarà dinamitzada i dirigida per Marta Tramullas Sandoval, consultora amb més de 20 anys d’experiència, autora del mètode Desig-n box per la gestió creativa de projectes empresarials.L’activitat tindrà lloc el proper dijous 9 de novembre de les 9:30 a 13:30h a la sala de plens de l’Ajuntament de Tona.

L’objectiu de la sessió és buscar la interacció en tres eixos: els participants, el grup i les oportunitats que puguin esdevenir a través d’una metodologia pràctica que permetrà estimular la creativitat i aprofitar el potencial d’un mateix i del seu entorn.

Aquesta acció es realitza amb el suport de la Diputació de Barcelona i s’emmarca dins del programa comarcal de formació empresarial “Formació per Empreses i Emprenedors a Osona 2017 que les diverses entitats de promoció econòmica de la comarca han coordinat amb el suport de Creacció.

Per fer la inscripció entreu a http://www.creaccio.cat/formacio/ i si voleu més informació podeu enviar un correu electrònic a sdl@mancoplana.cat.

Servei de Desenvolupament Local – Mancomunitat La Plana

0 Comentaris
Deixa el teu comentari